lauantai 16. huhtikuuta 2011

My hair

Mulla oli pitkät hiukset vielä ysin syksyllä (eli vuonna 2008). Keväällä mä tyhmänä menin leikkaamaan polkkatukan ja aika nopeesti rupes sitten jo kaduttamaan. Hiuksia kuitenkin aina lyhenneltiin, jotta malli säilyisi ja sen takia ne pysyikin lyhyinä. Syksyllä -09 päätin, että pitkät hiukset on nyt aika kasvattaa takaisin. Tiesin, että siine menisi aikaa ja siksi pyysin äitiltä pidennyksi, mutta se ei niitä kuitenkaan laittanut. Jouluna mentiin Thaimaahan lomalle ja hotellin yhteydessä oli kampaamo, jossa laitettiin pidennyksiä. Äiti antoi periksi ja mä sain ihanat pitkät hiukset. Ne pidennykset pysyi tosi pitkään ja hyväkuntoisina. Tässä välillä on aina tarpeen tullen lisäilty ja välillä pidennykset on ollut hetken poiskin. Pari viikkoa sitten mun sen hetkiset pidennykset otettiin kokonaan pois, jotta hiukset saisivat levätä. Huomasin omien hiusteni olevan aika pitkät ja ajattelin, että enpäs laitakkaan pidennyksiä enää takaisin. Pari viikkoa kuitenkin olin ilman ja meni niin hermot omaan tukkaan, että viime viikonloppuna oli pidennykset saatava takaisin päähän. Nyt ne on ollut mulla viikon ja tänään lisäiltiin omaan tukkaan vielä vähän lisää raitoja, jotta sävyero olisi pienempi. En tiedä kiinnostaako ketään tällainen postaus, mutta musta on kiva katsoa kuvia ja huomata, miten hiukset on tässä reilun vuoden aikana kasvanut :)
Noi kuvat on otettu marraskuussa 2009. Ensimmäisessä kuvassa hiukset on juuri laitettu ja tokassa kuvassa näkyy todellisuus, miltä ne näyttää hetken päästä siitä...
Thaimaassa laitetut pidennykset pari viikkoa laiton jälkeen.
Oma tukka viikko sitten. Anteeksi meikitön naama...
Tällä kertaa käytettiin B longin hiusta. Tukun myyjä oli suositellut tota, joten jos pysyisivät vähän paremmassa kunnossa kuin aikaisemmat.

Tossa lopputulos ennen raitoja, tykkään ja nyt raitojen kanssa vielä enemmän! :)

Sellaista tällä kertaa. Nyt kun pääsin postailun makuun niin taidankin ajastaa teille pienen kysymys-vastaus-postauksen huomiseksi. Ellei toi netti nyt katkee, kun se on tässä vähän pätkinyt.

♥ Senni

Ei kommentteja: